Árváltozás

Tisztelt Szülők!

Boldog új esztendőt kívánunk a családi napközi dolgozóinak nevében!

A családi napközinket 2012. szeptember 1-jén nyitottuk. A Kormány 2012-ben elvonta az újonnan nyílt családi napköziktől a normatíva támogatás igénylésének lehetőségét, viszont ígéretet tett arra, hogy lesz újra állami támogatás, de sajnálatos módon ez a mai napig nem következett be. Szeretnénk, ha 2015-től intézményünk veszteségmentesen működne, ehhez azonban szükségünk van az Önök megértésére is. A továbbiakban is szeretnénk fenntartani a családi napközinkre jellemző minőségi szolgáltatásokat, kiemelten fontosnak tartjuk a gyermekek minőségi étkeztetésének biztosítását, a gyerekek eddig is házi, illetve bio minőségű ételeket fogyasztottak, az alapanyagok nagy részét a tanyánkon nevelt állatok és szezonális zöldségfélék adják.

Így arra a döntésre jutottunk, hogy a minőségi szolgáltatásokból nem vagyunk hajlandóak engedni (nevelés, tanítás, fentebb említett étkezés, környezet), ezért több mint két év után napi és havi díjat kell emelnünk 2015. 01. 05-től, melynek mértéke 3.000,-/napidíj, heti minimum 3 alkalom (havi minimum 12 alkalom) 36.000,-/hó. A félnapos ellátás ebéddel együtt 2.800,-/félnap, minimum heti 3 alkalom (havi min. 12 alkalom) esetén 33.600,-/hó. Egész hónapos ellátás 48.000,-/hó.

Minden gyermek részére, amíg a családi napközi ellátásában részesül, ingyenes a sókamra és a játszóház használata, a családi napközi nyitva tartásán túl is.

Előre is köszönjük megértésüket és bízunk benne, hogy így már fenntartható lesz az intézmény működése.

Üdvözlettel:
Füle Jánosné

Cegléd, 2015. január 4.